gemist? gerhaling!

Een heel jaar door herhaling van mijn blogpost van 1 januari 2008!

Nu is het welletjes met mijn abominabele reclameboodschappen van de laatste dagen. Net of ik kan niet beter.

Ik heb niet stilgezeten de afgelopen maand december, wat had u gedacht. In de gerderloze tijd heb ik mijn dagen gevuld met het aanspreken van mijn talrijke vrienden BV’s en BC‘s (collega’s) en het mailen naar nog bekendere kameraden en kennissen in het buitenland. Met de vraag of ze wilden meewerken aan mijn nieuw blogproject.

Mijn goede vriendin Nathalie had me toevertrouwd dat de bloghype echt wel over was en dat bloggen helemaal passé zou zijn in 2008, maar dat nog niet iedereen dat besefte en als ik het stil hield zouden de meesten dat ook nog niet door hebben. Om mij te plezieren was zij zelfs bereid de resultaten van haar onderzoeken te verdoezelen en deze belangrijke maatschappelijke evolutie nog niet door te spelen aan de media.

Mijn buddy’s/beroemdheden verklaarden zeer enthousiast te zijn over mijn idee om al mijn blogstukjes van vorig jaar te herhalen. Dit geheel in aansluiting op de herhalingstrend van 2007, die nog lang niet over is. Meer zelfs, die zich nog een lange tijd zal doorzetten met al de nieuwe technologieën die nog op de markt komen, aldus Nathalie. Mijn voorstel was dat zij, als sterren, een keuze zouden maken over wat zij persoonlijk mijn allerbeste blogstukje vonden van 2007 (ja, zij hebben allen massaal mijn blog gevolgd) en dit te becommentariëren. Wat hen getroffen heeft, wat hen bijgebleven is, waar ze iets uit geleerd hebben, wat hen verder geholpen heeft in hun BV-schap en/of carrière.

De reacties waren massaal.

Ik heb alles de afgelopen maand voor u en voor de goede gang van zaken en geheel in aansluiting op mijn georganiseerde, ordelijke en perfectionischtische persoonlijkheid in chronologische volgorde gezet. Op 1 januari 2008 te beginnen met logje van 1 januari 2007 – met commentaar – enzovoort.

Nathalie verzekerde me nog dat ik al die moeite niet hoefde te doen. Ze onthulde me dat een geheim onderzoek van de gezamenlijke tv-zenders uitgewezen had dat 99% van de tv-kijkers niet besefte dat ze naar een heruitzending aan het kijken waren, en dat dit dus vast en zeker ook zo zou zijn met blogstukjes. Ze stelde me zelfs voor om schaamteloos mijn logjes van 2007 te kopieëren en die te publiceren op dezelfde dag in 2008, “niemand die het zou merken”, suggereerde ze.

Maar daar doe ik niet aan mee. Dat ligt niet in mijn aard. Open en eerlijk, zo ben ik. Dus, vanaf morgen krijgt u hier, geheel in primeur, de film van mijn blogjaar 2007. Niet alle driehonderdzevenendertig stukjes konden becommentarieerd worden, maar in dat geval laat ik u een blik werpen in mijn mailbox.

Nergens anders verkrijgbaar. Nergens anders te lezen. Nergens anders vertoond. En u hoeft niet eens een abonnement te nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: