creatief met badmuts (herh)

4 02 2008

TROEP OP DE STOEP

Wat een geluk dat ik vorig jaar, na mijn bericht van 8 februari 2007, mijn eigen tip opgevolgd heb. Ik ben beschermd. Er is me namelijk iets vreemd overkomen, waarbij dit me handig van pas had kunnen komen. (Her)Lees eerst het bericht van 8 februari 2007.

Hebt u soms ook het gevoel dat u niet echt past in deze wereld? Dat u soms een beetje gek bent? Dat uw gedachten niet pararel lopen met de meeste van uw medemensen? De verklaring ligt voor de hand: aliens sturen uw brein met hun buitenaardse invloeden.

Maar niet gepanikeerd, u kan uw eigen afweerhelm bouwen zodanig dat u weer perfect kan meedraaien in deze wereld. Hoe meer hem u draagt hoe beter u beschermd bent.

Gebruiksaanwijzing vindt u hier

tag.jpg

En lees hieronder het relaas van de jongste feiten:

Een tweetal maand geleden vond ik een tag op mijn voetpad (zie foto). Een metalen pin met fluo oranje verf omcirkeld . Het oranje kringetje is ondertussen wat afgesleten maar de pin is nog duidelijk te zien. Nu is dat natuurlijk niet mijn voetpad, maar gewoon de gemeentestoep, maar het was net voor mijn tuinpad. Dus de aanwijzingen waren duidelijk. Men viseerde mij.

Ik sloeg er niet echt acht meer op, maar hield mijn badmuts klaar, je weet maar nooit. Een aantal dagen geleden kreeg ik echter onderstaande vreemde boodschap in mijn mailbox.

WARNING!
WE TAGGE YOU ONE
OF WORLD’S MOST IMPORTANT BLOGGERS.
BEWARE! SATELLITE SPYING!
AS LONG AS NOT PUT ADS ON BLOG, WE YOU DANGEROUS SIGNALS!

Abominabel Engels. Was dat een aanwijzing? Het is inderdaad wel zo dat ik om de haverklap aanbiedingen krijg om voor grof geld reclame op deze blog te zetten, maar mijn principes weerhouden mij hiervan. Maar van wie kwam dan deze vreemde bedreiging? Ik had nog geen advertenties doorgekregen van Aliens om te verwittigen dat ze in peace onderweg waren of van pakweg Russische ambtenaren om het beeld van Poetin op te krikken. Wie had me gevonden? En vooral, wie houdt me in het oog?

Maar zie, vrijdag jl. kwam het verlossende antwoord bij Feyten en Fillet. Ik ben blijkbaar niet de enige blogger die last had van troep op de stoep. Bij mij had de tag enkel een ietwat andere vorm, maar tja, dat heb je met wereldbloggers. Wat een opluchting. Het was maar reclame.

Tot nader order ben ik nog niet ontvoerd door een ruimteschip en heb ik nog geen buitenaardse stof in mijn bloed. En het gaat nog altijd goed met mij. (Dit geheel in tegenstelling tot de vrouw van Spinvis.)

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

7 02 2008
nel

Het spijt me, maar ik versta er niets van…

7 02 2008
gerda

Te merken aan de reacties, niemand denk ik. Dit is dan ook W-bloggers niveau.

Misschien kan dit helpen:

http://www.peterdecroubele.be/2008/01/31/vieze-verdomde-vuile-verftoestand/

9 02 2008
vandepotgerukte

Bij markeren die mannen mijn stoep dagelijks. Wel zouden ze het iets originelers kunnen aanpakken, want nu doen ze het met hondendrollen. Of is dat om het w-niveau aan te tonen?

Was getekend

10 02 2008
Deftige Dame Nel

Ja maar de cruciale vraag is: welk agentschap zit hier achter?!
Een heel sterk stukje virale reclame!

24 06 2008
luisindepels

nee dat is voor het uitmeten van landsgrenzen door landmeters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: