lily allen bekogeld met zaklampen en bedreigd met breinaalden

7 09 2007

toet-bel-dring-blits-piep-tata

Radio 1 het is zeven uur het ochtendnieuws:

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* In Putte gingen twee mannen op de vuist. Er werd niemand gewond en er werden geen wapens gebruikt. Eén man werd geslagen met een zaklamp. De vechtpartij zou het gevolg geweest zijn van een verhitte discussie of Lily Allen nu wel of niet moet gedraaid worden op Radio1.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* In Brussel werd een man opgepakt na bedreiging van zijn collega’s met een banaan. Deze had hij gevonden in zijn brooddoos. Naar verluidt zou de man een zenuwinzinking nabij zijn door een hele week in de ochtendfile Lily Allen te moeten aanhoren op Radio 1.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* Op de lijnbus van Aalst naar Brussel werd een verwarde zeventiger aangetroffen in haar ochtendjas en met breinaalden. Volgens haar verklaringen zou ze op weg geweest zijn naar de Reyerslaan om Lily Allen te zoeken. Ze verkeerde in de mening dat de voor haar onbekende Lily Allen sinds maandag in de studio van Radio1 woonde. Voor het in het bezit zijn van de breinaalden kon ze geen steekhoudende verklaring geven.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* The Scabs met Guy Swinnen en Willy Willy houden vanavond een reünieconcert in de AB Brussel. Het openingsnummer wordt een cover van het veelgedraaide nummer “Smile” van Lily Allen. Ook de bisnummers zouden variaties hierop worden. Ze menen hiermee een breder publiek aan te spreken. Marktonderzoek heeft namelijk uitgewezen dat +35ers verzot zijn op Lily Allen. Zijzelf dachten dat het eerder Nelly Furtado zou geweest zijn. Deze komt echter slechts op de tweede plaats, gevolgd door Natalia Imbruglia en Regina Spector.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* Ronaldo kwam gisteren op bezoek bij dokter Martens in Brussel om zich te laten onderzoeken. Volgens onze bron zou dit echter een drogreden zijn en hoopte hij stiekem op een ontmoeting met Lily Allen. Jean Marie Pfaff had hem namelijk laten weten dat deze inderdaad sinds maandag in de studio van Radio1 woonde.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

* Er raakte shokerend nieuws bekend over Lily Allen. We kunnen dit echter niet vermelden omdat we op Radio1 grote fans zijn van Lily Allen. Voor dit nieuws verwijzen wij u door naar de kranten.

toet-bel-dring-blits-piep-tata

Tot zover het nieuws. En nu hoort u Lily Allen.

Advertenties

Acties

Informatie

20 responses

7 09 2007
kaat

Lily Allen rules! :-p

7 09 2007
gerda

FYI: het eerste punt was ECHT in het nieuws deze morgen op Radio1!!!

Het bracht me op het idee voor dit stukje (de reden van de vechtpartij heb ik er zelf bij verzonnen)

7 09 2007
guy

LOL

7 09 2007
Imke Dielen

héhé dat zit diep zeg 😉

7 09 2007
Liesbeth

Je hoort LILY ALLEN precies niet graag…

7 09 2007
Mikaël

Lachen ! Begin je nu ook een kruistocht tegen Kate Nash (het meisje dat nét als Lally Illen klinkt) ?

8 09 2007
johan

ons moe is tevreden : haar breinaalden zijn terecht.
Va ook!

8 09 2007
gerda

Ik kende Kate Nash niet, (bedankt voor de tip!? ik moet nog ontdekken of dat een goeie is of niet), maar ze klinkt me bij de eerste beluistering nét iets minder onnozel dan Lily Allen.
En zolang ze niet ergelijk geplugd wordt op Radio1 ga ik me nog niet wapenen.
(Trouwens ik heb het helemaal verkeerd voor,want in de Standaard van dit weekend wordt over twee pagina’s uitgesmeerd hoe goed de vernieuwde Radio1 wel is!)

8 09 2007
Pablo

Vanessa Paradis jagen ze er ook door tegen ettelijke kilometers per uur. Samen met nog een aantal liederen die na een tijdje (zeer snel, meer bepaald) beginnen tegen te steken.
Er is nu ook een soort mannelijke variant op Regina Spector te horen (ook iets met Delilah), nounou, dat is leuke muziek. Pfff.

8 09 2007
Het Radiofonisch Instituut

🙂

Goed de vinger aan de pols van de luisteraar te houden!

8 09 2007
francky

Is er ooit weternschappelijk onderzoek gedaan naar de reden waarom +35ers verzot zijn op Lily Allen ?
Ik, +45er voel niets voor haar. Komt dit door mijn leeftijd of moet ik dringend een psychiater contacteren ?

8 09 2007
Menck

Leuke log. Een typische ‘gerdernis’ ook.
Ik moet dringend eens afstemmen op Radio 1, haha.

8 09 2007
gerda

Franky, Censydiam heeft dit onderzocht klaarblijkelijk, vandaar dat men nu volop Lily Allen, Nelly Furtado, Nathalie Imbrughlia etc draait, Kaiser Chiefs etc… Zij weten het natuurlijk beter dan wijzelf wat +35ers willen!

9 09 2007
timfreh

We hebben een nieuwe term: Gerdernis 🙂 . Leuk bedacht Menck!

9 09 2007
Sven

Hoezo ‘leuk bedacht, Menck’? ‘Gerdernissen’ is toevallig wel de naam van deze blog…

9 09 2007
gerda

(zie: geetjes!)

9 09 2007
Daniel

Het zit precies diep, Gerda. Maar je hebt voor een stuk gelijk, denk ik. Ik huiver altijd weer als ik de resultaten van een (duur) Censydiam-onderzoek te lezen krijg. Te weinig eenheidsworst! Meer eenheidsworst en snel ook! En laat de muziek maar kiezen door een computer, dat spaart ons ook nog eens wat personeel uit!

8 12 2007
stamelen en stotteren « blog der zuchten

[…] nu ik dit al sinds september elke morgen moet aanhoren (neen, ik luister niet naar een andere zender, ik wil informatie!) begon […]

22 05 2008
de ultieme verzuchting « blog der zuchten

[…] zouden laten doen en dat dan misschien kunnen filmen voor Man bijt hond of de Rode loper “Moegetergde radio1 luisteraar de wanhoop nabij” of eerder en misschien nog beter kunnen publiceren in de nieuwe Story en […]

9 09 2009
simpele verzuchtingen 03/09 « blog der zuchten

[…] muzieksamensteller bij Radio1 is na zes maand nog steeds hevige fan van Eva, Yevgueni en Lilly stel ik helaas na een week (opnieuw) dagelijks luisteren vast.***Samen met mij stonden vorige week […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: